padedaįmonėms užtikrinti efektyvų cheminių medžiagų valdymą ir įgyvendinti pavojingų medžiagų pakeitimą

Norite sužinoti projekto atradimus – prisijunkite virtualiai!

Lapkričio 24 d. 11–16.30 val. Lietuvos laiku (VIRTUALIAI) pristatysime „LIFE Fit for REACH“ projekto išvadas ir susiesime jas su bendru Europos Sąjungos politikos kontekstu.

Mes norime pristatyti ir su jumis aptarti rekomendacijas, kurias parengėme nacionalinėms suinteresuotosioms šalims bei Europos Komisijai.

Taip pat ketiname pademonstruoti Estijos, Latvijos ir Lietuvos cheminių medžiagų rizikos valdymo atvejus pakeičiant pavojingas medžiagas, efektyviai naudojant išteklius ir teisingai komunikuojant tiekimo grandinėje.

Lapkričio 25 d. 11–16 val. Lietuvos laiku organizuojamas seminaras „Cheminių medžiagų rizikos valdymo integravimas į aplinkos vadybos sistemas ir standartus“, kurį kartu organizuoja „LIFE Fit for REACH“ ir INTERREG „NonHazCity 2“ projektai.

Šiame seminare pristatysime galimybes susieti chemikalų rizikos valdymą ir aplinkos vadybos sistemas. Pateiksime ir aptarsime pasiūlymus dėl ISO 14002 serijos cheminių medžiagų rizikos valdymo gairių, kurias norėtume integruoti į dabartinius ISO 14002 grupės darbus.

Viso renginio darbotvarkę galite peržiūrėti ČIA, o 25 d. darbotvarkę rasite ČIA

Registruotis į renginį kviečiame iki lapkričio 20 d.